PAK MED MIG TIL VORES DECEMBER ROADTRIP!! // VLOGMAS DAG 13

Video: 116
Jeg pakker til vores mega fede roadtrip, laver lækker aftensmad og fortæller hvor mit mentale er lige pt.

Fitnessnord rabat kode: ERIKA5

Vis meget gerne lidt kærlighed, ved at give videoen en thumbs up og starte samtaler i kommentarfeltet! Alle os på denne kanal er en del af et helt specielt samfund, hvor der skal være plads til alle meninger, spørgsmål, henvisninger og ALT andet.

Fang mig udenfor youtube:

♡ E-MAIL: lifeazerika@outlook.dk
♡ INSTAGRAM:
♡ SNAPCHAT: unicornerikaa
♡ FACEBOOK
♡ SPOTIFY:

Mine høretelefoner:

www.airbnb.dk/c/erikaa2211
Når du melder dig ind ved at trykke på mit link, får du rabat på din første rejse hos airbnb. Jeg bruger airbnb hele tiden når jeg rejser, det er en billig og fantastisk løsning.