Pak med mig til Italien

HUSK OG SE I HD!
Yay! Så kom der en “pak med mig til Italien”. Jeg håber sygt meget, at I kunne lide den! BTW. I videoen viser jeg ikke trusser og det gør jeg ikke fordi jeg ikke vil vise det, men simpelhen fordi jeg havde glemt det, så ikke tro jeg ikke har trusser med, for det har jeg selvfølgelig – Glæd jer til en masse vlogs og andre spændende videoer.

Musik:
– Majestic Casual
___

Info om mig:
» Navn: Sille Søndergaard Severinsen
» Alder: 15 år
» Klasse: 9. klasse
» Fødselsdag: 1. september – 2002

Teknisk:
» Kamera: Canon EOS 18-55mm
» Vlogging kamera: Iphone 6s
» Redigerings program: movie-maker
» Stativ: star 61
» Lamper: soft box

LIKE HVIS DU KUNNE LIDE VIDEOEN!

Sociale medier:
» Instagram: @Sille.severinsen
» Snapchat: @sille-youtube
» Facebook: @Sille Severinsen

SE MIN SIDSTE VIDEO :

Hvis du er sponsor eller et firma der er interesseret i samarbejde med mig, skal du kontakte mig på mail: Sillesev7@gmail.com
__
ELSKER JER!

FARVEEEEEL! :))

ABONNENTER LIGE NU!
– 881!!